Page content

Zomer 2015 zitten wij op Corsica. Waar zit jij?

Zomer 2015 zitten wij op Corsica. Waar zit jij?

De verhuur van vakantiehuizen voor het seizoen 2015 is al in volle gang. In tegenstelling tot de de afgelopen jaren, wordt er nu vroeg geboekt. Sommige van onze vakantiehuizen zijn al bijna niet meer beschikbaar in het hoogseizoen. Vroeg boeken heeft bovendien bij de vakantieparken het voordeel dat een (forse) korting gegeven wordt. Dus wees er snel bij!

Onze blog en websites

Activiteiten, bezienswaardigheden en kortingsbonnen op ons blog

Vorig jaar zijn we gestart met het opzetten van een blog. We schrijven hier wekelijks over leuke activiteiten, interessante bezienswaardigheden en goede restaurants in de Languedoc en op Corsica. Heb je er bijvoorbeeld wel eens aan gedacht om het mooie heuvelachtige achterland van de Languedoc te ontdekken vanuit een kajak of kano? Corsica wordt met recht wel ‘Ile de beaute’ genoemd, National Geographic heeft Corsica op de nummer 1 geplaatst voor ‘Best Trips 2015’!! Ons blog wordt alleen maar groter en daarmee waardevoller voor vakantiegangers die naar Zuid Frankrijk of naar Corsica gaan. Binnenkort de top 5 bezienswaardigheden op Corsica en informatie over canyoning (met kortingsbon) in de Languedoc. Op het blog vind je ook onze vakantiegids. Vakantiegangers die onze vakantiegids in 2014 hebben gedownload waren er zeer over te spreken. De gids is gratis te downloaden en handig mee te nemen om vakantie.

Vakantiehuizen op onze websites

De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan de voorbereidingen voor het zomerseizoen van 2015. Zo hebben wij op Corsica enkele vakantieparken toegevoegd, zowel aan de oostkust als in het noorden van het eiland. In de Languedoc, Zuid Frankrijk, zijn er ook vakantiehuizen bijgekomen. We hebben alle locaties zelf bezocht, hebben foto’s gemaakt en toegevoegd aan onze site. Op onze website Leenders Languedoc en Leenders Corsica kun je deze nieuwe vakantiehuizen terugvinden.

Altijd bereikbaar

We wensen je alvast veel voorpret bij het plannen van de vakantie en het boeken van een vakantiehuis. Advies of meer informatie nodig? Wij zijn bereikbaar via mail, chat en telefoon. Ook ’s avonds en in het weekend.

Maurice
Maurice is de eigenaar van Leenders Vakantiehuizen. Hij specialiseert zich in de verhuur van vakantiehuizen in de Languedoc en Corsica. Sinds enkele jaren is hij woonachtig in de Languedoc en deelt zijn ervaringen op het gebied van wijnen, goede restaurants en activiteiten. Hij is 2 keer per jaar op Corsica te vinden.

Comment Section

0 reacties op “Zomer 2015 zitten wij op Corsica. Waar zit jij?

Plaats een reactie


*