Page content

Vliegen naar Béziers, in 1,5 uur naar de zon!

Vliegen naar Béziers, in 1,5 uur naar de zon!

Vliegen naar Béziers kan vanaf vliegveld Dusseldorf-Weeze en brengt je met 1,5 uur in Zuid Frankrijk. Naar de Languedoc Roussillon vliegen kan snel en goedkoop. In bepaalde periodes in het jaar vlieg je al voor €19 enkele reis naar Béziers. 

Vliegvelden Languedoc Roussillon

Vliegen op Béziers is een van de mogelijkheden voor een vlucht naar de Languedoc. Maar de Languedoc heeft meer low-budget vliegvelden.

Kaart met vliegvelden Languedoc Roussillon

vliegenvelden languedoc

Waar moet je aan denken bij het vliegen naar Beziers?

Het vliegveld van Béziers is klein. Er is één bagageband en de doorstroom verloopt heel vlot. Zowel in de algemene ruimte als in de ruimte na het inchecken is er een bar waar je koffie, frisdrank, snacks en broodjes kunt krijgen. Winkels zijn er niet op het vliegveld. Er is een balie voor het huren van een auto, waarbij ook kinderstoelen en dergelijke gehuurd kunnen worden. Het grootste voordeel van vliegen op Béziers is dat je vanaf het vliegveld heel snel op je vakantiebestemming kunt zijn. De parkeerplaats en de autoverhuurbedrijf vind je direct voor de aankomst-/vertrekhal, dus je hoeft niet ver te lopen naar de auto. Vervolgens rij je in 20 minuten naar het centrum van Béziers (op 15 km) of in 10 minuten naar de badplaats Vias Plage en in 20 minuten naar de badplaats Cap d’Agde (16 km).

Na de landing kun je al binnen een half uur aan ’t strand liggen!

De vliegvelden Montpellier en Carcassonne (verbouwd in 2015) zijn groter dan Béziers, maar nog steeds vele malen kleiner dan bijv. Schiphol. Ook voor deze vliegvelden geldt dat je snel naar je vakantiebestemming kunt vertrekken.

Wil je vliegen naar Béziers of een andere bestemming in de Languedoc? Boek dan hier je ticket.

Twijfel je of de auto toch goedkoper is? Hier meer info over de beide opties.

Maurice
Maurice is de eigenaar van Leenders Vakantiehuizen. Hij specialiseert zich in de verhuur van vakantiehuizen in de Languedoc en Corsica. Sinds enkele jaren is hij woonachtig in de Languedoc en deelt zijn ervaringen op het gebied van wijnen, goede restaurants en activiteiten. Hij is 2 keer per jaar op Corsica te vinden.

Comment Section

0 reacties op “Vliegen naar Béziers, in 1,5 uur naar de zon!

Plaats een reactie


*