Page content

Vakantiehuizen Zuid Frankrijk

Vakantiehuizen Zuid Frankrijk

Vakantiehuizen Zuid Frankrijk in de Languedoc Roussillon – De Languedoc is een prachtig gebied, dat naast een lang breed zandstrand aan de Middellandse Zee, ook een verrassend gevarieerd achterland biedt. Het achterland is bergachtig, je vindt er de rivieren de Orb en Herault die veel mogelijkheden bieden voor activiteiten als zwemmen, roeien, kajakken en canyoning. En last, but not least, de Languedoc is het grootste wijngebied ter wereld. Zin om hier je vakantie door te brengen? Bekijk dan eens ons aanbod!

Vakantiehuizen Zuid Frankrijk aan de kust

De Languedoc-Roussillon loopt aan de kust van Montpellier tot aan de Spaanse grens. Eigenlijk verhuren we in deze hele strook vakantiehuizen, denk hierbij aan badplaatsen als Cap d’Agde, Valras Plage, Vias Plage, le Barcares en Canet Plage. Naast vakantiehuizen bieden we ook appartementen. Voor 2 personen tot groepen van wel 12 personen kunnen we een passende accommodatie bieden.

vakantievilla Agde

Vakantievilla Agde

Wil je vanuit je vakantiehuis zo het strand op kunnen lopen en ’s avonds kunnen genieten van het geluid van de golven vanaf je terras? We hebben enkele accommodaties die direct aan het strand gelegen zijn, zoals in Cap d’Agde en Sete.

Bekijk onze Vakantiehuizen aan zee

Vakantiehuizen Zuid Frankrijk in het binnenland

Geef je voorkeur aan een rustige vakantie, weg van het massatoerisme en wil je je vakantie doorbrengen tussen de Fransen? Ook in het achterland van de Languedoc hebben we diverse vakantiehuizen.

vakantiehuis-bessan

Vakantiehuis Bessan (op 6 km van de Middellandse Zee)

We hebben een divers aanbod, zoals fraai gelegen villa’s waar je in alle privacy een heerlijke verfrissende duik in je eigen zwembad kunt nemen. Vakantiehuizen met prive zwembad.

Ook enkele huizen met Franse charme, zoals een mooi maison de maitre in Roquebrun, of een gite behorende bij een kasteel in Fozières. Wat dacht je van een goed glas wijn op een zwoele zomeravond op je terras met uitzicht over de uitgestrekte wijnvelden? Het kan vanaf je terras op een wijndomein.

Vakantiehuizen Zuid Frankrijk op een vakantiepark

Liever een een huis of appartement op een vakantiepark, waar de kinderen makkelijk contact kunnen leggen met andere kinderen? We hebben diverse mogelijkheden, kleinschalige parken met enkele faciliteiten of grootschalige parken met een keur aan faciliteiten.

vakantiepark-la-pinede

Vakantiepark la Pinede, op 400m van zee in le Barcares

Even het overzicht kwijt, vraag ons dan gerust om een advies. We helpen graag bij het kiezen van geschikt vakantiehuis!

Maurice
Maurice is de eigenaar van Leenders Vakantiehuizen. Hij specialiseert zich in de verhuur van vakantiehuizen in de Languedoc en Corsica. Sinds enkele jaren is hij woonachtig in de Languedoc en deelt zijn ervaringen op het gebied van wijnen, goede restaurants en activiteiten. Hij is 2 keer per jaar op Corsica te vinden.

Comment Section

0 reacties op “Vakantiehuizen Zuid Frankrijk

Plaats een reactie


*