Vakantievilla Zuid Frankrijk

Vakantievilla Zuid Frankrijk

Deze zomer afzakken naar het zuiden voor een welverdiende vakantie in de Languedoc? Lekker genieten van de zon en rustig een boekje lezen in de tuin of bij het zwembad van je vakantievilla Zuid Frankrijk. De Languedoc is met 300 dagen zon per jaar een ideale bestemming voor een zonovergoten vakantie. En je hebt er alles binnen handbereik: de bergen, het strand, mooie steden, gezellige markten, heerlijk eten en lekkere wijnen....

Ons aanbod voor een vakantievilla Zuid Frankrijk

We hebben vakantievilla's met 3 of 4 slaapkamers, met een privé of een gedeeld zwembad. Een individuele villa of een villa op een vakantiepark. Ben je op zoek naar een villa dat op loopafstand van zee ligt? Ook dat is mogelijk, dit kan met een gedeeld of privé zwembad. We bieden fraaie grote villa's met een privé zwembad die plaats bieden aan 10 tot 12 personen. Ook zeer geschikt om met twee gezinnen in te verblijven. Kijk bijvoorbeeld eens naar een vakantievilla in Agde, waar we eerder een blog aan gewijd hebben.

vakantievilla-languedocMaar ook meer in het achterland van de Languedoc hebben we vakantievilla's in de verhuur, waarvan enkele in kleine Franse dorpjes. Met een grote omheinde tuin en eigen zwembad zit je daar volledig privé. In de Tarn verhuren we een villa met een privé zwembad en waarbij je gebruik kunt maken van een tennisbaan.

Een villa op een vakantiepark behoort ook tot een mogelijkheden. Je kunt dan gebruik maken van de faciliteiten van het park, zoals een golfbaan, restaurant, zwembad en een spa. Je kunt er voor een gering bedrag een privé jacuzzi bijhuren.

Interesse gekregen, kijk dan naar ons aanbod voor villas in Zuid Frankrijk. Wil je graag een advies ontvangen? Dat kan ook! Vul dan ons advies op maat formulier in en je krijgt nog dezelfde dag een reactie. Bellen of mailen kan natuurlijk ook!
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down