Vakantiehuizen Valras Plage

Vakantiehuizen Valras Plage

Vakantiehuizen Valras Plage gezocht voor uw volgende vakantie? Valras Plage is een gezellige badplaats aan de Middellandse zee met een mooi zandstrand en een boulevard met diverse terrasjes en restaurants. Het strand bij Valras Plage loopt langzaam af in zee en is daarom zeer populair bij gezinnen met kinderen. Vanaf al onze vakantiehuizen in Valras Plage is het strand snel en makkelijk te voet te bereiken. We bieden verschillende huizen aan in Valras Plage, zoals een huis dichtbij het centrum van Valras, een huis op slechts 50 m van het strand. En daarnaast 2 huizen in dezelfde straat, waardoor het ook voor 2 gezinnen mogelijk is dichtbij elkaar op vakantie te zijn. Daarnaast hebben we enkele huizen die in dezelfde wijk in Valras liggen, waarover hieronder meer.

Vakantiehuizen Valras Plage in de wijk le Clos du Languedocvakantiehuis valras plage code 145Enkele vakantiehuizen die we verhuren in Valras Plage liggen in de wijk 'le Clos du Languedoc' aan de westzijde van Valras Plage. De wijk is ruim opgezet met pleintjes, een jeu de boules veldje en ruim voldoende parkeergelegenheid. Er wonen voornamelijk Fransen en de sfeer is gemoedelijk en ontspannen. Er zijn geschakelde vakantiehuizen met een ommuurde tuin. Bij ieder vakantiehuis kan de auto ook binnen de poort geparkeerd worden. In de wijk is geen doorgaand verkeer. Op loopafstand zijn er winkels, waaronder een bakker en twee keer in de week is er een gezellige markt. De afstand naar het brede zandstrand is maximaal 400 m.Activiteiten omgeving vakantiehuizen Valras Plage
Vanuit uw vakantiehuis in Valras Plage kunt u ook diverse dagtrips maken. Leuke steden om te bezoeken zijn bijvoorbeeld de vissersplaats Sete, Narbonne en de mondaine stad Montpellier. Het kunstenaarsplaatsje Pezenas is eveneens een bezoek waard. Een leuke dagactiviteit is een boottocht op Canal du Midi of een wandeling in de bergen van de Haute Languedoc.

Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down