Vakantiehuizen Cap d'Agde

Vakantiehuizen Cap d'Agde

Vakantiehuizen Cap d'Agde gezocht voor de komende vakantie? Cap d'Agde is een mondaine badplaats aan de kust van Zuid-Frankrijk. Tussen Cap d'Agde en La Tamarissiere liggen maar liefst 11 zandstranden. Zij bieden een grote verscheidenheid aan landschappen en recreatie-activiteiten. Heerlijk nietsdoen en genieten van zon, zee en strand of ontdekkingstochten onder zee, watersport of het openlucht zwemparadijs Aqualand: geniet van de talloze ontspanningsmogelijkheden aan de kust van Zuid Frankrijk! Vanaf alle vakantiehuizen Cap d'Agde is het strand snel en makkelijk te bereiken.

Vakantiehuizen Cap d'Agde, Agde en le Grau d'Agde

We kunnen vakantiehuizen bieden Cap d'Agde, Agde en le Grau d'Agde.

Cap d'Agde
appartement-cap-d'agdeIn Cap d'Agde bieden we enkele appartementen, waarvan de meeste op de begane grond liggen en een eigen terras en tuintje hebben. Daarnaast hebben we een appartement direct aan zee, dat op de eerste etage ligt en een geweldig uitzicht op zee biedt. Maar ook een bungalow op een residence met groot zwembad, behoort tot de mogelijkheden.


Grau d'Agde
Ten westen van Cap d'Agde ligt Grau d'Agde. Dit is een oud vissersplaatsje met een gezellig centrum. Ten westen van het dorp mondt de rivier de Hérault uit in zee. Aan de oever van de rivier zijn diverse restaurants en gezellige terrasjes. Als alternatief voor de appartementen in Cap d'Agde bieden we diverse mogelijkheden in Grau d'Agde. We hebben er enkele appartementen, waaronder een vakantiehuis direct aan zee.


 Agde


vakantiehuis cap d'agdeVoorkeur voor een huis met prive zwembad of wil je met een grote groep mensen op vakantie, dan kunnen we ook nog een villa in Agde bieden. De villa heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers en biedt voldoende plek tot wel 12 personen. De villa ligt bij de golfbaan van Agde.


Activiteiten omgeving Cap d'Agde
Vanuit Cap d'Agde zijn er veel leuke steden te bezoeken, zoals Sete, Pezenas of Montpellier. Een leuke dagactiviteit is een boottocht op Canal du Midi of kajakken of kanoën op de rivier de Orb vanuit Roquebrun.


 

Reactie plaatsen