Vakantiehuis Zuid Frankrijk

Vakantiehuis Zuid Frankrijk boeken of nog op zoek naar een leuk vakantiehuis? Wij wonen zelf sinds 2011 in Zuid Frankrijk en zijn inmiddels thuis in Zuid Frankrijk. We kennen de regio goed, maar blijven natuurlijk ook steeds nieuwe dingen ontdekken. We hebben al onze vakantiehuizen zelf bezocht en geven je graag nadere informatie over het huis of de omgeving. Wij bieden een gevarieerde keuze aan vakantiehuizen in de Languedoc Roussillon, van een eenvoudig appartement tot een luxe villa met prive zwembad. Onze vakantiehuizen liggen aan de kust tussen Montpellier en Argeles sur Mer. En in het achterland tussen Lodeve en les Cammazes.

Vakantiehuis Zuid Frankrijk aan zee

Geniet van een heerlijke vakantie aan de prachtige kust van Zuid Frankrijk, met een mediterraan klimaat met 300 dagen zon per jaar!vakantiehuis zuid frankrijk aan zee De Middellandse Zee kust biedt prachtige brede zandstranden en je vindt er gezellige badplaatsen, zoals Cap d'Agde, Valras Plage, Argeles sur Mer en le Barcares. Onze vakantiehuizen aan zee liggen over het algemeen allemaal op loopafstand van het strand. Enkele appartement liggen zelfs direct aan de kust. Vanaf het balkon of terras heb je een geweldig uitzicht op zee!

Vakantiehuis Zuid Frankrijk huren in het achterland

De Languedoc-Roussillon heeft een gevarieerd achterland. vakantiehuis zuid frankrijk binnenlandEen heuvelachtig gebied met diverse meren, zoals het lac du Salagou en kronkelende rivieren, zoals de Orb en de Herault. En je vindt er de geurende 'garrigue' en de vele wijnvelden. Het achterland is minder toeristisch en je kunt hier genieten van een rustige vakantie en opgaan in het Franse leven.

Vakantiehuis Zuid Frankrijk op een vakantiepark

We verhuren ook vakantiehuizen en appartementen op vakantieparken in Zuid Frankrijk. vakantiehuis zuid frankrijk vakantieparkJe kunt kiezen uit kleinschalige vakantieparken, zoals residence la Pinede of Domaine d'Enserune of grotere vakantieparken. Grotere parken met een veelheid aan faciliteiten, zoals zwembaden, een spa, fitnessruimte, een restaurant etc., zoals les Demeures de Massane en Domaine du Golf. Over het algemeen zijn de vakantieparken zeer kindvriendelijk, met een peuterbad, een speeltuintje en kinderanimatie in het hoogseizoen. De parken hebben een centrale parkeerplaats en zijn autovrij.

Interesse gekregen, maar wil je graag meer weten? Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag bij je keuze! Of lees alvast meer in onze gratis vakantiegids!

 

 
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down