Vakantiehuis Montpellier

Vakantiehuis Montpellier

Vakantiehuis Montpellier of in de directe omgeving van Montpellier gezocht? Montpellier is een prachtige en gezellige stad dat veel mogelijkheden biedt. Zo kun je lekker genieten van zon, zee en strand. Mooie stranden bij Montpellier zijn o.a. la Grande Motte, Carnon, Palavas-les-Flots en le Grau du Roi. Maar ook deze wereldstad heeft veel te bieden, zoals leuke winkeltjes, diverse musea, goede restaurants en gezellige terrasjes. Daarbij is Montpellier ook goed te bereiken, de TGV rijdt door Montpellier en de stad heeft haar eigen vliegveld.

Vakantiehuis Montpellier: ons aanbod

Vakantiehuis op vakantiepark


vakantiepark-montpellierIn de directe omgeving van Montpellier kunnen we huizen bieden op 2 vakantieparken. Het zijn twee totaal verschillende parken. Ten noorden van Montpellier ligt Castries met het park le Mas des Cigales, een kleinschalig park dat geschikt is voor echte rustzoekers. Er staan geschakelde huizen, geschikt voor 4 en 6 personen. Centraal op het park ligt een zwembad.

Ten westen van Montpellier ligt Fabregues met vakantiepark le Domaine du Golf. Een park dat veel faciliteiten biedt, zoals een zwembad, 6 holes golfbaan, een bar, een restaurant, kinderanimatie en een wellnesscentrum met sauna en Zen zwembad. Er staan geschakelde huizen en villa's op het park, die geschikt zijn voor 2, 4, 6 of 8 personen.

Individueel vakantiehuis


Op ca 30 km ten zuid-westen van Montpellier ligt Sete. Direct aan de kust, in de wijk la Corniche, verhuren we een appartement dat een geweldig uitzicht biedt op de Middellandse Zee. Daarnaast verhuren we in Frontignan een gite op een wijndomein. Heerlijk genieten van de rust, een goed glas wijn en het prachtige uitzicht op het binnenmeer Etang du Thau.

Omgeving Montpellier

vakantiehuizen-montpellierIn de omgeving van Montpellier zijn er veel leuke steden te bezoeken, zoals de vissersplaats Sete, dat ook wel het Venetië van de Languedoc wordt genoemd. Pezenas is eveneens een gezellige stad om te bezoeken. Een leuke dagactiviteit is een bezoek aan het natuurgebied de Camargue, waar je flamingo's en wilde paarden kunt zien. Een leuke dagtrip is een tocht naar St Guilhem le Desert in combinatie met de grotten van Clamouse of een kanotocht op de rivier de Herault.

 
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down