Vakantiehuis Argeles sur Mer

Vakantiehuis Argeles sur Mer

Vakantiehuis Argeles sur Mer gezocht? Argeles-sur-Mer ligt in het hart van de Catalaanse streek aan de voet van de Alberaketen, op slechts 20 min. van Perpignan. Argeles sur Mer biedt een 7 kilometer lang zandstrand in het uiterste zuiden van Frankrijk aan de Middellandse Zee. De Pyreneeen lopen hier in zee uit en vormen de Côte Vermeille die zich uitstrekt tot aan de Spaanse grens via Collioure en Banyuls-sur-Mer. Uw vakantiehuis in Argeles sur Mer ligt nooit ver van het strand! 

Vakantiehuis Argeles sur Mer, ons aanbod 

demeures de la massaneIn Argeles sur Mer bieden we vakantiehuizen aan op residence les Demeures de la Massane. Het park biedt diverse faciliteiten, zoals een openlucht zwembad dat geopend is van april tot oktober en verwarmd wordt in het voor- en naseizoen. Daarnaast een spa met jacuzzi en sauna, een fitnessruimte, kinderanimatie in hoogseizoen (4-12 jr) en ontbijtservice. In het hoogseizoen rijdt elk kwartier een gratis treintje naar het strand en het centrum van Argeles sur Mer.

zwembad les demeures de la massaneOp deze residence worden de volgende vier typen vakantiehuizen aangeboden:
  • Vakantiehuis voor maximaal 8 personen: 69 m2, 2 slaapkamers, 1 slaapcabine, 1 badkamer
  • Vakantiehuis voor maximaal 6 personen: 39 à 53 m2, 2 slaapkamers, 1 badkamer
  • Appartement voor maximaal 4 personen: 29 à 39 m2, 1 slaapkamer, 1 badkamer
  • Appartement voor maximaal 6 personen: 35 à 51 m2, 1 slaapkamer, 1 slaapcabine, 1 badkamer

Alternatief voor vakantiehuis Argeles sur Mer

Toch geen geschikte villa in Argeles sur Mer gezien of is uw vakantiehuis Argeles-sur-Mer niet meer beschikbaar? Vul dan ons formulier 'advies op maat' in en wij geven u nog dezelfde dag een advies.
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down