Appartement Cap d'Agde

Appartement Cap d'Agde

Appartement Cap d'Agde gezocht? Wij bieden een aantal appartementen in Cap d'Agde die geschikt zijn voor 2 tot 6 personen. De appartementen liggen allemaal op een residence, waarvan een aantal met een gemeenschappelijk zwembad. De appartementen liggen, met uitzondering van één, allemaal op de begane grond en hebben een ruimte buiten in de vorm van een terras en/of tuintje. De enige uitzondering is een appartement dat gelegen is op de eerste etage en direct aan zee ligt. Vanaf het ruime terras heb je een prachtig uitzicht op zee. Alle appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats en vanaf alle appartementen is het strand te voet te bereiken.

Appartement Cap d'Agde: de badplaats

Cap d'Agde is een gezellige badplaats aan de Middellandse Zee. Cap d'Agde heeft prachtige zandstranden, waarvan Richelieu, Rochelongue en de la Roquille de bekendste zijn. Het strand is breed en bestaat uit fijn zand.appartement cap d'agde In de zomer zijn er diverse leuke strandtenten, waar je kunt eten en ook ligstoelen en parasols kunt huren.

Regelmatig krijgen we vragen over het naturistenstrand, omdat Cap d'Agde daar bekend om is. De toegang tot het naturistendorp is gereglementeerd, het is niet vrij toegankelijk. Het naturistenstrand is ook een afgesloten gedeelte, je heb er geen vrije toegang toe. Aan de westkant loopt er een breed kanaal langs, waardoor het strand ook niet te bereiken is vanaf het strand.

In Cap d'Agde is veel te doen, er is Aqualand, een zee-aquarium en er zijn diverse watersport mogelijkheden als duiken en surfen. Vanuit de haven kan een boottocht gemaakt worden en bootjes gehuurd worden, waarmee tochten gemaakt kunnen worden naar Etang du Thau, Sete of bijvoorbeeld Canal du Midi. Informatie hierover kunt u vinden bij het Office du Tourisme (VVV) in Cap d'Agde. Zij kunnen u ook alles vertellen over de activiteiten in de zomerperiode. Veel informatie is ook in het Nederlands verkrijgbaar.

Appartement Cap d'Agde: de omgeving

Cap d'Agde ligt in de Languedoc, het grootste wijngebied ter wereld. Bij diverse wijndomeinen en caves kun je wijnen proeven. In het achterland kun je ook prachtige dagtochten maken langs de wijnvelden en door de typisch Franse wijndorpjes. De rivieren de Herault en de Orb stromen door de Languedoc en monden uit in de Middellandse Zee. Op deze beide rivieren kun je kajakken en kanoën. Daarnaast zijn er diverse steden en dorpen die leuk en interessant zijn om te bezoeken. Montpellier bijvoorbeeld is een middelgrote studentenstad, met veel gezellige terrassen en pleinen.
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down