Page content

Vakantie Zuid Frankrijk 2017, voordelen van vroegboeken op een rijtje.

Vakantie Zuid Frankrijk 2017, voordelen van vroegboeken op een rijtje.

Uw vakantie Zuid Frankrijk 2017 nu al boeken? Dat is uiteraard al mogelijk en helemaal niet zo’n gek idee. Er zitten veel voordelen aan het op tijd boeken van uw vakantie voor 2017.

Voordelen van vroegboeken

Vroegboekkorting

Als je voor een vakantiehuis op een vakantiepark kiest, gelden er vaak interessante vroegboekkortingen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een een vakantiepark in Argeles sur Mer en Latour Bas Elne. De korting loopt op tot 20%.

vakantiepark-les-demeures-torrellanes

Vakantiepark les Demeures Torrellanes

Veel Keuze

Een ander voordeel van het op tijd boeken, is een voor de hand liggende: er is nog veel keuze. Zeker als je op vakantie wilt in de weken 30 en 31 – eind juli/begin augustus – is tijdig boeken raadzaam, want die weken zijn zeer gewild! Daarnaast zijn de vakantiehuizen waar 8 of meer personen terecht kunnen, populair. We zien dat de laatste jaren steeds vaker dat meerdere generaties samen op vakantie gaan of dat twee gezinnen samen een vakantiehuis delen.

Geen vakantiestress

Voorkom vakantiestress. Jazeker, dit bestaat ook! De trend van de laatste jaren is dat mensen last-minute boeken en bij voorkeur met veel korting. Je kunt je afvragen of last minute boeken de juiste keuze is, want de prijs van een vakantiehuis heeft natuurlijk ook met vraag en aanbod te maken.

Onze nieuwe vakantiehuizen voor de vakantie Zuid Frankrijk 2017

Ben je je nog aan het oriënteren voor een geschikt vakantiehuis voor de zomer van 2017, vergeet dan niet te kijken naar de nieuwe vakantiehuizen in ons bestand.

In de Gard hebben we twee mooie en nieuwe villa’s in de verhuur gekregen. Beide huizen zijn vrijstaand en beschikken over een privé zwembad. De vakantievilla’s zijn smaakvol en comfortabel ingericht en uiteraard voorzien van Wifi.

vakantiehuis-prive-zwembad-gard

vakantiehuis met privé zwembad in de Gard

Het is mogelijk vrijblijvend een optie te nemen op een vakantiehuis. Daarmee blokkeert u tijdelijk een huis dat aan uw wensen voldoet, terwijl u met de medereizigers de boeking nader kunt bespreken of met de werkgever de periode af kunt stemmen. Het is ook een goed moment om nog even de schoolvakanties voor 2017 te checken.

Schoolvakantie 2017

Voor 2017 heeft de Nederlandse overheid de zomervakantie per regio bepaald. De scholen zijn verplicht gesloten en de kinderen zijn vrij. Voor België geldt dat de vakantieperiode hetzelfde is voor het hele land.

Bekijk de zomervakantie 2017 in Nederland 

Bekijk de zomervakantie 2017 in Belgie 

Dus boek je vakantie voor 2017 en profiteer van de ruime keuze en vroegboekkortingen! Wil je meer informatie ontvangen over een accommodatie of een regio, neem dan gerust contact met ons op!

Jacqueline
Jacqueline is mede-eigenaar van Leenders Vakantiehuizen. Zij specialiseert zich in de verhuur van vakantiehuizen in Zuid Frankrijk, in de regio's Languedoc en Corsica. Sinds 2011 is zij woonachtig in de Languedoc en op basis van eigen ervaringen laat ze graag zien wat deze prachtige regio, buiten de vele uren zon, te bieden heeft.

Comment Section

0 reacties op “Vakantie Zuid Frankrijk 2017, voordelen van vroegboeken op een rijtje.

Plaats een reactie


*