Page content

Welk restaurant Languedoc tijdens je vakantie in Zuid Frankrijk?

Welk restaurant Languedoc tijdens je vakantie in Zuid Frankrijk?

Restaurant Languedoc. Welke kies je tijdens je vakantie? Wij hebben een lijst samengesteld o.b.v. onze persoonlijke voorkeuren en aanbevelingen van onze huiseigenaren, waar je het lekkerst kunt eten op je vakantie in de Languedoc.

Onze lijst restaurant Languedoc

 1. Le petit Nice in Roquebrun. Franse keuken. Onze mening: Fantastisch uitzicht over de Orb. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Bijzonderheden: Reserveren aan te raden. Serveren alleen lunch en op maandag gesloten. Op loopafstand van een vakantiehuis in Roquebrun.
 2. Restaurant le Bellevue in Valras Plage, aan de Boulevard. Mediterrane keuken. Onze mening: Een van de weinige restaurants in Valras Plage waar je lekker kunt eten. restaurant kookt met producten van het seizoen. Bijzonderheden: geen.
 3. l’O a la Bouche in le Somail. Franse keuken. Onze mening: Het curry gerecht was geweldig. Bediening is erg vriendelijk. Bijzonderheden: aan Canal du midi
 4. La Langouste qui chante in le Barcares, Place de la Republique. Keuken: spaans/ frans. Onze mening: De salade nicoise was erg lekker! Goed gevulde borden. Bijzonderheden: Op loopafstand van residence la Pinede
 5. L’Auberge de la Croisade in Cruzy, Hameau de la Croisade. Franse keuken. Werken met locale producten en serveren wijnen uit de regio. Onze mening: vriendelijke bediening. Bijzonderheden: mooi gelegen, direct aan Canal du Midi.
 6. Le Lezard Bleu in Vieussan. Keuken: mediterraan. Onze mening goede prijs/kwaliteit verhouding en de kinderen konden zich goed vermaken in het speeltuintje. Bijzonderheden: eigenaar spreekt Nederlands, diverse biersoorten.

Restaurant Languedoc; Aanraders van huiseigenaren

 1. Le Pre Saint Jean in Pezenas, 18 Avenue Marechal Leclerc. Traditionele franse keuken.
 2. La Maison in Tourbes, 9 Avenue de la Gare. Franse keuken. Bijzonderheden: Tourbes ligt tegen Pezenas aan en hier kun je altijd makkelijk de auto parkeren.
 3. Restaurant la Mediterranee in Valras Plage, 32 rue Charles Thomas. Franse keuken.
 4. Les Vagues in Grau d’Agde, Chemin du Littoral Prolonge. Keuken met Aziatische invloeden. Bijzonderheden : terras op het strand.
 5. Restaurant The Marcel in Sete, 5 rue Lazare Carnot. Specialiteit: vis & zeevruchten.
 6. Restaurant la Forge in Bedarieux, 22 Avenue Abbe Tarroux. Franse keuken.
 7. Restaurant le Faitout in Berlou, 1 place du Pont. Werken met locale produkten.
 8. Restaurant Bodega el Flamingo in Leucate, 115 Avenue Jean Jaures.
 9. Restaurant le Lavoir in Colombiers, rue du Lavoir. Europeesche keuken.

Heb je zelf een tip voor een goed restaurant in de Languedoc, laat het ons dan weten!

Maurice
Maurice is de eigenaar van Leenders Vakantiehuizen. Hij specialiseert zich in de verhuur van vakantiehuizen in de Languedoc en Corsica. Sinds enkele jaren is hij woonachtig in de Languedoc en deelt zijn ervaringen op het gebied van wijnen, goede restaurants en activiteiten. Hij is 2 keer per jaar op Corsica te vinden.

Comment Section

0 reacties op “Welk restaurant Languedoc tijdens je vakantie in Zuid Frankrijk?

Plaats een reactie


*