Page content

Golfbanen Zuid Frankrijk

Golfbanen Zuid Frankrijk

Golfbanen Zuid Frankrijk zijn er genoeg. Met 300 dagen zon per jaar is de Languedoc-Roussillon bij uitstek geschikt om golf te spelen. De regio trekt dan ook talloze liefhebbers van deze buitensport. Leenders Vakantiehuizen verhuurt in de Languedoc-Roussillon vakantiehuizen tussen Montpellier en Argeles-sur-Mer. Vanuit al onze vakantiehuizen zijn de diverse golfbanen in  Zuid Frankrijk zeer goed bereikbaar.

Golfbanen Zuid Frankrijk – regio Languedoc-Roussillon

golfbaan-zuid-frankrijkOm golf te spelen in deze regio in Frankrijk heeft u keuze uit golfbanen in de kuststrook of meer in het binnenland. Bij bijna alle grotere steden ligt een golfbaan in de buurt. Hieronder een opsomming van de golfbanen Zuid Frankrijk, regio Languedoc-Roussillon:

Golfbaan Golf Saint-Thomas (Beziers): deze golfbaan in Zuid Frankrijk is relatief nieuw en heeft 18 holes. Bij deze golfbaan is een restaurant aanwezig.

Golfbaan Golf du Cap d’Agde: deze golfbaan ligt aan de kust, aan de voet van de Mont Saint Loup, dat uitzicht biedt op de Middellandse Zee. Het is een golfbaan met 27 holes. We verhuren een villa direct bij de golfbaan.

Golfbaan Juvignac:  Een 18 holes golfbaan bij Montpellier, in 1991 ontworpen door de Nieuw Zeelander Chris Pittmann. Bij de golfbaan ligt de Brasserie ‘le Clubhouse’, een ideale plek om even te ontspannen en een hapje te eten of een drankje te nuttigen.

Golfbaan Golf de Montescot: dit is een van de meest zuidelijk gelegen golfbanen in Zuid Frankrijk. Het ligt op 10 min. rijden ten zuiden van Perpignan in de plaats Villeneuve-de-la-Raho. Een 9-holes golfbaan dat  prachtige uitzichten biedt op de Pyreneeën.

golfbanen-languedocGolfbaan Golf de Saint Cyprien: een golfbaan met 18 holes. Een golfbaan in Zuid Frankrijk dat gelegen is in een vogelreservaat, in de badplaats Saint Cyprien aan de Cote Catalane du Roussillon. De golfbaan is ontworpen door de Schotse architecten Tomlinson & Wright.

Golfclub Carcassonne: deze meer in het achterland gelegen golfbaan telt 18 holes. Het ligt aan de voet van de middeleeuwse vestingstad en biedt een schitterend uitzicht over de Pyreneeën en de Montage Noire. Nabij Carcassonne ligt les Cammazes met enkele villa’s waar vandaan u snel bij de golfbaan bent.

Golfclub Lamalou-le-Bain: een 9 holes golfbaan in Zuid Frankrijk, gelegen aan de rivier de Orb.

 

Golfbanen Zuid Frankrijk in combi met vakantievilla

We hebben diverse villa’s in Zuid Frankrijk in ons aanbod die gunstig gelegen zijn t.o.v. bovenstaande golfbanen.

Daarnaast verhuren we vakantiehuizen op een vakantiepark Domaine du Golf met een eigen golfbaan.

Comment Section

0 reacties op “Golfbanen Zuid Frankrijk

Plaats een reactie


*