Barcares

Barcares

Barcares ligt tussen de Middellandse Zee en het binnenmeer de Salses-Leucate en biedt je een fantastische omgeving voor een vakantie. Je kunt er genieten van de zee, het brede zandstrand en het mooie uitzicht op de Pyreneeën. Je kunt flaneren langs de haven en over marktjes, opgaan in de feestelijke sfeer en meedoen aan de ontelbare sportieve en ludieke activiteiten die er georganiseerd worden.

barcares

Activiteiten Le Barcares

Barcares is een badplaats waar je qua watersporten diverse mogelijkheden hebt, zoals zeezeilen, windsurfen, jetskiën, duiken en zeevissen. Daarnaast biedt het sportieve activiteiten als midgetgolf, tennis en paardrijden. Maar je kunt ook lekker ontspannen in de diverse bars en restaurants of een gokje wagen in het Casino.

vakantiehuizen barcares

Omgeving Barcares

De Middeleeuwse stad Carcassonne behoort tot Werelderfgoed en telt 52 torens en 2 cirkelvormige ringmuren van in totaal 3 km. De oude stad is gratis te bezoeken. Ook het Château in Salses is een bezoek meer dan waard. Het is een fort in de Franse gemeente Salses-le-Chateau. Het werd gebouwd in de periode 1497-1502 in het Vorstendom Catalonie door de Spaanse koning Ferdinand II van Aragon en Isabella I van Castilie. De vesting bewaakte de toegang tot Spanje. Het is een beschermd monument sinds 1886.

Bezoek eens het Afrikaanse reservaat in Sigean, waar je op safari kunt en van dichtbij o.a. giraffen, zebra's en beren kunt zien. Interessante steden in de omgeving van Barcares zijn o.a. Perpignan en het schilderachtige aan de kust gelegen Collioure.
Reactie plaatsen