Page content

Handige apps voor je vakantie in Frankrijk

Handige apps voor je vakantie in Frankrijk

Handige apps voor je vakantie in Frankrijk. We hebben er 5 op een rijtje gezet.

  • Carbeo voor goedkoop tanken

CarbeoOnderweg bij ’t tanken tijdens je vakantie in Frankrijk kun je flinke prijsverschillen tegenkomen. De algemene regel is dat de brandstof op de tolwegen (peage) duurder is dan op andere plekken. Interessant geprijsd zijn de tankstations bij de supermarkten Carrefour, Super U of Intermarche. Met deze app zie je de tankstations bij jou in de buurt en tegen welke prijs de brandstof aangeboden wordt.

Gratis, Iphone & Android

 

  • Booking app voor hotel onderweg

booking appInderdaad, een concurrent van Leenders Vakantiehuizen! Maar ze hebben wel een handige app voor een hotel of B&B onderweg als je de reis naar Zuid Frankrijk in meerdere dagen wilt doen.

Gratis, Iphone & Android

 

  • Google translate ‘tres pratique’ bij je vakantie in Frankrijk

google translateEr zijn veel Fransozen die geen Engels of Duits spreken, dat geldt zeker voor de oudere generatie. Deze app is altijd handig als je er even niet uitkomt. Bij een noodgeval tijdens de vakantie in Frankrijk kun je ons natuurlijk ook bellen.

Gratis, Iphone & Android

 

  • Viamichelin voorkomt verkeersboetes

via michelinGeen bonnen meer onderweg! Met deze app kun je o.a. voorkomen dat je geflitst wordt tijdens je vakantie in Frankrijk.

 

Gratis, Iphone & Android

 

  • Leenders vakantiehuizen ‘app’

leenders-vakantiehuizenOns blog wordt steeds rijker met informatie over activiteiten, reistips, leuke restaurants in de Languedoc en op Corsica. Ideaal om vooraf te raadplegen of tijdens je vakantie gebruik van te maken. Een app hoef je niet te downloaden, via je browser past onze vernieuwde website zich aan aan het formaat van je toestel.

Gratis, Iphone & Android

 

Weet je zelf nog een app die handig kan zijn op een vakantie in Frankrijk? Laat ’t ons dan hieronder weten, dan voegen wij deze toe aan onze lijst.

Maurice
Maurice is de eigenaar van Leenders Vakantiehuizen. Hij specialiseert zich in de verhuur van vakantiehuizen in de Languedoc en Corsica. Sinds enkele jaren is hij woonachtig in de Languedoc en deelt zijn ervaringen op het gebied van wijnen, goede restaurants en activiteiten. Hij is 2 keer per jaar op Corsica te vinden.

Comment Section

0 reacties op “Handige apps voor je vakantie in Frankrijk

Plaats een reactie


*