Page content

Over ons

Leenders Vakantiehuizen is een kleine organisatie met ruim 25 jaar ervaring in de verhuur van vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk. Ruim 8 jaar geleden hebben wij het bedrijf overgenomen en vervolgens bezochten we jaarlijks in september/oktober de huiseigenaren en inspecteerden we alle vakantiehuizen. Tijdens die periodes genoten we erg van het schitterende weer, de prachtige omgeving, de cultuur en de lekkere wijnen. In 2011 besloten we daarom te verhuizen naar de regio en vestigden ons in Cessenon-sur-Orb, een gezellig klein dorp aan de Orb in de Herault.

Maurice Riekert | Leenders Vakantiehuizen
maurice@leenders-vakantiehuizen.nl

Jacqueline Nagel | Leenders Vakantiehuizen

jacqueline@leenders-vakantiehuizen.nl

We bieden eenvoudige appartementen tot luxe villa’s met prive zwembad of een gite op een wijndomein, voor elk budget en voor elke behoefte kunnen wij een passende oplossing bieden!

Wij kennen al onze vakantiehuizen goed en ook over de regio kunnen we veel vertellen m.b.t. leuke activiteiten, dagtrips, goede restaurants, leuke wijndomeinen etc. Graag delen wij onze kennis, onze ervaringen en enthousiasme met u. Heeft u vragen? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. We zijn bereikbaar per telefoon of chat, maar u kunt ons ook een vraag stellen via ons contactformulier.

Chambre de commerce: R.C.S. Béziers 538 200 742

Carte Professionnelle: 2014/34/2872 afgegeven door prefecture van Montpellier.

Bankgarantie: Société Générale nummer: 00338E145430004